Artikelbeheer

Bij LogicTrade bent u aan het juiste adres voor een optimaal artikelbeheer systeem, ook wel PDM genoemd. Het artikelbeheer dat wij bieden bestaat uit één centrale artikeldatabase. Deze artikeldatabase kan aan ieder ERP systeem worden gekoppeld. Maar het PDM van LogicTrade houdt niet op bij alleen artikelbeheer. Zo kunt u naast het artikelbeheer ook offertes en orders maken, een folder genereren en prijskaarten afdrukken.

Artikelbeheer dashboard

Het artikelbeheer bestaat uit een dashboard waar de artikelen, relaties, inkoop, verkoop, logistiek en alles wat daar bij hoort handig en snel kan worden ingevoerd. Ook genereert het uitgebreide rapportages. Alle handelingen direct verwerkt in uw backoffice.

Waarom artikelbeheer van LogicTrade

Een groot voordeel is dat het artikelbeheer centraal te beheren en te verrijken is. Dit zorgt er voor dat het artikelbeheer voor de gehele organisatie toegankelijk is. Daarnaast is het PDM met ieder ERP systeem te koppelen. Dit heeft niet alleen voordelen bij de implementatie, maar ook op financieel gebied. Meer informatie over de PDM software is te vinden onder de link. Door de modulaire opbouw kunt u zelf kiezen van welke onderdelen van het pakket u gebruik wilt maken. Dit zorgt er voor dat u niet hoeft te betalen voor de onderdelen van het pakket waar u geen gebruik van maakt. Bij de referenties ziet u enkele gerenommeerde organisaties en bedrijven die al gebruik maken van LogicTrade artikelbeheer.

Duidelijkheid, nuchterheid en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk te zijn. Dat betekent dat wij altijd open staan voor tips en suggesties ten behoeve van de verbetering van het artikelbeheer. Dit zorgt uiteindelijk voor een nog betere kwaliteit. U kunt daarnaast de gratis demo aanvragen, waardoor u een beter beeld krijgt bij het automatiseren door LogicTrade.

De voordelen:

  • Eén centrale artikeldatabase
  • Koppeling met ERP systeem is mogelijk
  • De artikelen uit het artikelbeheer als voeding naar al uw verkoopkanalen (bijv. uw webshop)Vraag gratis demo aan