PDM systeem

Product Data Management (PDM) software van LogicTrade als hart van uw bedrijf. Het bestaat uit één centrale artikeldatabase waaruit de artikelen als voeding dienen voor alle verkoopkanalen, bijvoorbeeld uw webshop. Het PDM is uniek in haar soort, omdat het op ieder bestaand ERP systeem aangesloten kan worden. Ook de dynamische artikelconfigurator binnen het PDM is bijzonder in haar soort.

Configurator

Al uw leverbare producten in elke uitvoering in 3D kunnen tonen aan klanten met de product configurator. Bij iedere uitvoering is meteen zichtbaar wat de voorraad en bijbehorende prijs is. De product configurator is zeer flexibel. Zo wordt hij gebruikt om verschillende producten als zitgroepen, gordijnen, vloeren en bedden mee te verkopen.

Sales Assist

Eenvoudig en snel orders invoeren met de Sales Assist van LogicTrade. Met de Sales Assist vergroot u uw winkeloppervlak en toont u uw complete assortiment, hetzij voor de gehele winkel, of per afdeling. De Sales Assist software kan op een bestelzuil of op een tablet draaien.

Connectors

Uw PDM wordt daadwerkelijk het hart van uw onderneming met de LogicTrade connectors. U voedt uw webshop, financiële administratie, ERP systeem of specifieke portalen van uw leverancier.

POS Kassasysteem

Het LogicTrade POS kassasysteem is uitermate geschikt voor winkels die zowel met kassatransacties als met verkooporders werken. De kassa kan snel en eenvoudig artikelen afrekenen en kan in dezelfde bon ook verkooporders uit het ERP systeem opzoeken en afrekenen.

Store Assist – PDA

Optimaliseer goederenstromen in de winkel en in het magazijn met de Store Assist, ofwel PDA, van LogicTrade. Door het gebruik van de PDA worden de foutmarge en de workflow verkleind.

Orderadministratie

De LogicTrade orderadministratie bestaat uit één centrale database waar alle bedrijfsgegevens geregistreerd worden. De orderadministratie van LogicTrade maakt het door de modulaire opbouw mogelijk dat u zelf kunt bepalen welke bedrijfsprocessen u wilt optimaliseren. LogicTrade stelt altijd uw producten centraal. Zij vormen het hart van uw bedrijf en ook van uw orderadministratie.

Copyright 2019 LogicTrade