PDM systeem

De mogelijkheden
De mogelijkheden binnen het PDM pakket van LogicTrade houden niet op bij de toegankelijkheid van uw artikelgegevens. Ook prijskaarten kunt u afdrukken vanuit de PDM software of u kunt een folder genereren. U kunt uw webshop voeden met de artikelinformatie, maar ook uw verkopers putten informatie uit het Product Data Management systeem voor het maken van offertes en orders. Het PDM systeem van LogicTrade is speciaal toegespitst op uw behoeften.

Waarom een PDM systeem van LogicTrade?
De PDM software van LogicTrade zorgt er voor dat u één centrale artikeldatabase heeft. Al uw verkoopkanalen, zoals uw kassa, tablet/bestelzuil en webshop halen hier hun artikelgegevens uit. Groot voordeel van het PDM systeem van LogicTrade is dat uw gehele organisatie met eenduidige productgegevens en productprijzen werkt. Bij LogicTrade’s PDM software staan uw producten centraal!

Uniek
Het PDM systeem van LogicTrade is uniek in haar soort. Deze kan namelijk op ieder ERP systeem aangesloten worden. Dit heeft zowel financiële als implementatie voordelen voor u. Dus heeft u al een ERP systeem waar u tevreden over bent? Dat is geen probleem met de PDM software van LogicTrade. Dit unieke concept, waarbij ons PDM systeem wordt gekoppeld met het ERP systeem, is weergegeven in deze link. Op de pagina ‘koppelingen‘ ziet u veel voorkomende systemen waarmee wij ons PDM systeem koppelen.

Innovatief concept
Door de continue drang naar het verbeteren van haar PDM systeem wordt de kwaliteit en innovatie door LogicTrade gewaarborgd. Zo zijn sinds kort configuraties in 3D te bekijken op de product configurator van LogicTrade. De techniek staat immers nooit stil. Ook staat LogicTrade altijd open voor suggesties en tips ten behoeve van het optimaliseren van haar PDM software, of de andere software oplossingen die LogicTrade u te bieden heeft.

De voordelen van LogicTrade PDM software:

  • Eén centrale artikeldatabase
  • Dynamische artikelconfigurator (in 3D mogelijk)
  • PDM systeem kan koppelen met uw ERP systeem (zie koppelingen)
  • Artikelen uit de artikeldatabase als voeding naar alle verkoopkanalen (bijv. uw webshop)
  • Uniek in haar soort