Nijhof Baarn

Nijhof, gelegen in Het Gooi, is een bouw- en woonwarenhuis en een begrip in Midden Nederland. Na een zorgvuldig selectieproces heeft Nijhof Baarn gekozen voor LogicTrade als totaaloplossing. Klik hier voor de case.

Boer Staphorst

Boer is een detailhandel uit Staphorst die zich het grootste bouw- en woonwarenhuis van Oost- en Noord-Nederland mag noemen. Boer Staphorst gebruikt LogicTrade voornamelijk voor het artikelbestand, de kassa's en facturatie. Daarnaast gebruiken zij de voorloper van LogicTrade, het orderpakket, voor de orderstroom.

Thuisin

Thuisin is een detailhandel die gebruik maakt van het standaardpakket voor Thuisin winkels. Dit houdt in kassa- en ordersystemen en de Sales Assist. Ook maken zij gebruik van het artikelbeheer. Evenals bij Trendhopper maakt bij Thuisin ook het hoofdkantoor gebruik van LogicTrade.

Budget Home Store

Budget Home Store biedt kwaliteitsmeubelen op het gebied van wonen en slapen tegen scherpe prijzen. Qua referentie is Budget Home Store te vergelijken met Trendhopper. Deze twee bedrijven zitten bij dezelfde inkooporganisatie.

Trendhopper

Trendhopper is een inspirerende, eigentijdse woonwinkel met een uitgebreide collectie. Het hoofdkantoor maakt gebruik van LogicTrade PDM en de andere vestigingen gebruiken het ERP, de kassa en Inter connect waardoor zij artikeldata aangeleverd krijgen zodat zij deze niet zelf hoeven te beheren.

Aanhuis

Aanhuis biedt een compleet assortiment om uw gehele woning van boven naar beneden in te richten. Ook hier maakt zowel het hoofdkantoor als de andere vestigingen gebruik van LogicTrade PDM. Wanneer medewerkers van Aanhuis naar klanten gaan, bijvoorbeeld om in te meten, kunnen zij de LogicTrade tablet meenemen en zo direct orders aanmaken bij de klanten thuis.

Copyright 2019 LogicTrade