CustomerAssist: voor een nog betere klantrelatie!

LogicTrade brengt de CustomerAssist op de markt.

De CustomerAssist is een online portaal waarop de klant in kan loggen. In een persoonlijke online omgeving heeft de klant inzicht in geplaatste offertes en orders. De klant kan in het portaal de status van offertes en/of orders bekijken en ook alle gemaakte afspraken staan in de CustomerAssist vermeldt. De status van offertes en orders wordt realtime bijgehouden, het portaal is dus geheel up-to-date.

Een korte alinea met heel veel informatie. Daarom legt onze collega Liz het kort en krachtig uit in dit filmpje.

De voordelen?

De CustomerAssist levert zowel de ondernemer als de klant veel voordelen op. Door gebruik zullen klantprocessen efficiënter verlopen. De belangrijkste voordelen op en rij:

  • Klant heeft 24/7 inzicht in geplaatste offertes en orders door in te loggen in een persoonlijk portaal. De klant zal hierdoor minder vaak contact zoeken (telefoon of mail) met de winkel.
  • Online offerte ondertekenen door de klant. Hiervoor is geen fysieke of telefonische afspraak met de winkel nodig. De klant kan in de CustomerAssist akkoord geven op een offerte door een handtekening te zetten bij de offerte.
  • Inzicht in gemaakte afspraken. Alle afspraken die gepland zijn via de planningsmodule zijn inzichtelijk voor de klant.
  • Minder tijd kwijt aan communicatie over orderproces
  • Vergroot betrokkenheid bij de klant omdat deze volledige transparantie ervaart
  • Totale synchronisatie met LogicTrade, de CustomerAssist wordt gesynchroniseerd met LogicTrade.

Voor wie?

De CustomerAssist is een applicatie die is ontwikkeld voor de klanten van ondernemers uit de woonbranche. Dit betekent dat de ondernemer alle documentatie die hoort binnen het offerte-/orderproces ook daadwerkelijk kan verweken in het online portaal. Naast de offertes en orders is er ook plaats voor afspraken (denk aan inmeten bijvoorbeeld). 

screenshot-1.jpg
screenshot-4-3.jpg
screenshot-2.jpg

Winst

Het gebruik van de CustomerAssist levert aan alle kanten winst.

Winst bij de ondernemer, want de werkzaamheden kunnen nog verder worden geautomatiseerd. Dit maakt het hele bedrijfsproces efficiënter.

Winst bij de klant, want deze ervaart een grote betrokkenheid (en volledige transparantie) bij de bestelling. 

De ervaring van de klant vertaalt zich door naar winst voor de ondernemer. Een klant zal niet alleen minder snel bellen om te vragen naar de status, ook zal een tevreden klant de winkel aanprijzen die dit aanbiedt.

Reclame maken werkt, maar de aanprijzing door eigen klanten bij hun netwerk... Daar kan geen reclame tegenop!

Benieuwd

Ook benieuwd of de CustomerAssist geschikt is voor jullie winkel? Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie: info@logictrade.nl.

Terug
LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter