Een nieuwe huisstijl

U ziet het al! We hebben een nieuwe huisstijl! Dat begon met een nieuw logo en is uitgewerkt naar een geheel nieuwe huisstijl. Professioneler, aantrekkelijker, moderner, maar ook gewoon eenvoudig zonder poespas. Want dat past bij ons. Onze software is ook 'gewoon gebruiksvriendelijk', dat willen met onze nieuwe huisstijl ook uitstralen. De allergrootste verschillen zijn zichtbaar op onze nieuwe website. Neem eens een kijkje: www.logictrade.nl.

Wij zijn trots op onze nieuwe website! Nu kunnen wij u overzichtelijk presenteren wat wij in huis hebben. We beginnen op de homepage met 3 producten, daarachter schuilt een groot scala aan mogelijkheden! Door het ontwikkelen van een overzichtelijke site vindt u altijd de informatie die u zoekt.

Mist u nog iets? Tip ons dan hier.

Nog meer ondersteuning

Naast een nieuwe website hebben wij ook heel veel tijd gestoken in het maken van kennisvideo's. Onze kennis delen wij graag. En omdat we ons beseffen dat het heel veel is, gaan we onze kennis steeds vaker vastleggen in heldere, korte instructievideo's. Onze eerste serie die als thema "Configuraties bouwen" heeft, bestaat uit 10 video's. Hierin vertellen wij u meer over de mogelijkheden binnen de configuraties.
Deze video's zijn 24/7 beschikbaar in LogicTrade, dus te raadplegen als u daar tijd voor heeft. Neem een kijkje!

Terug
LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter