Gebruik het dashboard van uw ERP software efficiënt!

Overzicht hebben, houden en krijgen daar is iedere ondernemer bij gebaat. Logisch, want door overzicht wordt er zoveel duidelijk over de bedrijfsvoering. Met het dashboard van uw ERP software/of LogicTrade software is dit heel eenvoudig.

Een goed overzicht is de basis voor het maken van keuzes. Handelen op gevoel kan mooie resultaten opleveren, maar gevoel i.c.m. data is een beter uitgangspunt bij het nemen van beslissingen voor uw business.

Direct duidelijk overzicht

Een dashboard biedt een compleet overzicht van de data die u hebt verzamelt in uw software en/of ERP software. Informatie die u verder kunnen helpen. Rijtjes data zijn vaak lastig te interpreteren, daarom is een visueel dashboard een grote pré. In één oogopslag wordt getoond welke stromen er in uw business in beweging zijn.

dashboard.jpg

Focus op het doel

De automatisering van uw business geeft dus nog meer voordelen dan u al had opgemerkt! Dit klinkt toch als muziek in de oren! Maar pas op, ook bij het opzetten van een dashboard zijn er valkuilen. Wilt u het voornemen doen slagen?! Leg de lat dan niet te hoog. Dit geldt voor ieder voornemen, ook zeker ook hier. Er is zoveel informatie uit een dashboard te halen dat het een valkuil kan zijn. Zorg voor focus. Breng in kaart welke informatie voor u belangrijk is en plaats alleen die op het dashboard. Niets meer dan dat.

Steve Jobs - Logictrade
Focus and simplicity...once you get there, you can move mountains.
Steve Jobs

Selecteer de juiste items

Een dashboard is een fantastische tool als u het ziet als een middel en niet als een doel op zich. Een dashboard biedt ondersteuning om problemen snel te signaleren zodat je die vervolgens kunt oplossen. Dat is het doel!

LogicTrade heeft geïnvesteerd in een heel compleet dashboard dat geheel naar eigen wens is in te regelen. U kunt zelf uw focuspunten bepalen. Voor u persoonlijk en voor uw organisatie.

Kant-en-klare LogicTrade dashboards

Ben u gebruiker van LT Horizon of LT Spring dan hebben wij u alvast een handje geholpen. In de software hebben wij alvast drie verschillende dashboards voor u ingericht. Dit zijn:

  1. De meest gebruikte dashboarditems
  2. Omzetgrafieken
  3. Cirkeldiagrammen met omzet per verkoper

Deze dashboarditems moet u zelf nog wel koppelen aan gebruikers. Pas dan zijn deze items zichtbaar. Als gebruiker van LogicTrade kunt u de instructievideo bekijken die in de Release Note van week 42 – 2020 staat.

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen!

Maak er een succes van samen!

Terug
LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter