LogicTrade is er voor ondernemers die vooruit willen

Wij zijn er voor ondernemers die vooruit willen. Wij zijn er voor ondernemers die het zichzelf gemakkelijk willen maken. En wij zijn er voor ondernemers die hun klanten net dat extra’s willen bieden.

LogicTrade heeft alle bedrijfsprocessen van de meubelbranche geautomatiseerd. Dat bespaart tijd, geld en voorkomt fouten.

LogicTrade is geschikt voor retailzaken van verschillende groottes. Daar spelen verschillende behoeftes. Om die reden hebben wij drie aparte producten ontwikkeld met ieder een eigen functie. U kunt LogicTrade gebruiken om uw gehele winkel te automatiseren, of u gebruikt LogicTrade als PIM systeem naast uw bestaande software.

Automatiseer uw complete winkel

Een groot deel van uw bedrijfsprocessen heeft directe betrekking op de communicatie met uw klanten en een ander groot deel gaat over de ‘achterkant’ van uw business. Al deze processen hebben wij bij elkaar gebracht in één basissysteem. Zo’n systeem wordt ook wel ERP systeem genoemd. Lees hier meer over ERP.

erp-tekengebied-1--yhvs.png

ERP systemen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Veel systemen richten zich op een specifiek branche – zoals wij dat ook doen-. Anderen beloven een allround systeem voor iedere branche te hebben ontwikkelt. Dat laatste, daarin geloven wij niet. ERP is geen ‘one size fits all’ systeem.
Wij begrijpen de meubelbranche. Alle klanten van LogicTrade krijgen een eigen consultant toegewezen voor de implementatie. Dit directe contact draagt eraan bij dat de software helemaal op maat wordt geïmplementeerd.

Automatiseer uw artikelcatalogus

De kracht van LogicTrade zijn configuraties, de honderden verschillende uitvoeringen en opties waarin meubels te krijgen zijn. Hierdoor zijn wij dé PIM software voor de meubelbranche. In onze PIM software worden al uw artikelcatalogi op één plek beheerd. Incl. meerprijzen van alle uitvoeringen, foto’s, video’s, e.d.. Onze PIM software is de bron voor al uw processen en een waardevolle aanvulling voor uw verkoop en marketing. Hieronder een visuele weergave van de werking van een PIM systeem.

illustartie-pim5-01--cvdj.png

Een ERP- en PIM systeem werken nauw samen. Door het beheer van uw artikeldata in het PIM systeem, krijgt het ERP systeem zijn voeding. U kunt de ERP software van LogicTrade gebruiken, maar u kunt ook uw huidige ERP software blijven gebruiken.

Webshop

Vanuit onze ERP en vanuit onze PIM software kunt u uw webshop aansturen. Goede artikeldata is daarvoor cruciaal! U ontvangt prijslijsten van uw leveranciers. Deze kunt u middels verschillende workflows handig verwerken in LogicTrade. En met steeds meer leveranciers realiseren wij koppelingen waardoor u altijd beschikt over de meeste actuele productinformatie in uw LogicTrade omgeving.
Wilt u het aanvullen met persoonlijk productinformatie, dan is dit natuurlijk mogelijk. Om zo een unieke webshop toegespitst op uw doelgroep te realiseren. Onze klant Eijerkamp doet dit en realiseert zo een heel persoonlijke webshop


Voor u

De software van LogicTrade is gemaakt voor u en sluit perfect aan bij uw wensen. Daarom werken wij bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten nauw samen met onze ambassadeurs: ondernemers uit de praktijk.

Ons doel is het verder ontzorgen van u als ondernemer door de inzet van winkelautomatisering. Als we dit samen kunnen realiseren, kunt u de gewonnen tijd inzetten voor uw sales. Veel leuker dan administratie toch?!

Wilt u meer informatie over onze producten, lees dat dit artikel waarin onze producten nog meer uitgelegd worden.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Terug
LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter