LT Horizon, LT Spring en LT Infinity

Voor u zijn bovengenoemde productnamen van LogicTrade misschien nog onbekend. Graag stellen we ze hieronder onze drie softwareproducten in een notendop aan u voor! Voor verdere info verwijzen we u graag verder naar de productpagina’s van LT Horizon, LT Spring en LT Infinity.

LT Horizon (ERP software):

Deze software heeft als doel uw gehele winkel te automatiseren. LT Horizon is speciaal gemaakt voor meubel- en beddenspeciaalzaken, DHZ-zaken en woninginrichters. Software die alle ins en outs van uw workflows in de winkel kent en daar een complete oplossing voor biedt.
LT Horizon is de basis van al uw administratieve processen, ook wel een ERP systeem genoemd. ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het ERP systeem ondersteunt alle processen binnen uw bedrijf.
LT Horizon is als ERP systeem opgebouwd uit verschillende modules. Iedere module ondersteunt een specifiek proces in uw speciaalzaak. Bijvoorbeeld het aanmaken van verkooporders, voorraadbeheer, en een artikeldatabase. Naast de verschillende modules biedt LT Horizon meerdere apps en extra tools aan. Een kassa, besteltools voor de winkelvloer, klantenportaal, bezorgapp.
Al deze tools en modules werken samen in LT Horizon. Gegevens hoeven maar één keer ergens ingevoerd te worden en zijn dan overal bekend. Voor u betekent dit een grote winst. U hoeft namelijk maar één keer de gegevens van klanten en/of producten in te voeren. U begrijpt dat dit heel veel tijdswinst oplevert en dat de foutmarges hierdoor aanzienlijk verlaagd worden. Een goed werkend ERP systeem ontzorgt u als ondernemer. U bent minder tijd kwijt aan administratieve taken, de fouten worden minder én u heeft meer inzicht.

lt-boer-47.jpg
nieuwe-naam-grijs-new.jpg
shutterstock-1567724428.jpg

LT Spring (PIM en omnichannel software):

Wij combineren PIM & Omnichannel software in dit softwareproduct. Dat betekent dat zowel het beheren van uw productdata als het presenteren van uw artikelcatalogus in één softwaretool wordt aangeboden.
PIM staat voor Product Information Management. Deze software is het centrale punt waarin alle productdata wordt beheerd. Het grote voordeel van LT Spring is dat deze software alle mogelijke configureerbare (samengestelde) producten aan kan. Denk aan machines, boxsprings, auto’s, chalets, alle producten die in meerdere opties leverbaar zijn.
Complexiteit van al uw data wordt in LT Spring eenvoudig beheersbaar. De gebruiker kan zelf alle opties, afhankelijkheden en samenstellingen aanmaken. Wanneer dit vastligt in de software, zorgt LT Spring daarna voor de sales van deze producten. Zowel online als offline. Doordat u gebruik maakt van de productdata die u in de PIM software heeft ingevoerd, verspreidt u altijd en overal dezelfde informatie. De klant zal dus op ieder medium dezelfde informatie kunnen vinden.

lt-boer-9--c43u.jpg
lt-spring.jpg
webshop.jpg

LT Infinity (Product Configurator):

De Product Configurator LT Infinity heeft als doel het samenstellen van complexe producten. U legt als gebruiker eenvoudig uw configureerbare producten aan. Daarna zorgt LT Infinity voor een mooie weergave online van uw producten. Uw klant kan alle opties van uw artikelen aan of uitzetten, waarbij de juiste prijs direct inzichtelijk is. De weergave in 2D of 3D is daarbij een waardevolle aanvulling.

Voor producten die complex zijn in keuzes en waarbij de visuele output belangrijk is, vangt u met LT Infinity software twee vliegen in één klap. Alle opties die mogelijk zijn moeten doorlopen worden en alle opties worden zichtbaar in uw 2D visualisatie of 3D visualisatie. De visualisatie is vooral voor de klant heel prettig. En het voordeel voor u: een klant neemt eerder een besluit wanneer er een visualisatie van de opties aanwezig is.

LT Infinity is een uitgebreide Product Configurator, waarbij ook het digitaal offreren aan de orde is. Na het (digitale) akkoord kan de bestelling automatisch worden verwerkt in uw ERP systeem. Deze toevoeging op de Product Configurator maakt dat u het gehele proces digitaal kunt doorlopen. LT Infinity is dus eigenlijk meer dan een Product Configurator. We spreken dan ook wel van een CPQ.

lt-boer-29-2.jpg
lt-infinity-2.jpg
01-infinity.jpg

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen over één van onze producten of wilt u graag vrijblijvend een gesprek met ons over de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op.

Terug
LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter