Automatiseren

Automatiseren kan in veel verschillende vormen. Het is het vervangen van menselijke arbeid door machines en/of computers. LogicTrade richt zich daarbij voornamelijk op de doe-het-zelf en woonbranche.

Waarom automatiseren?
Door uw winkel te automatiseren wint u enorm veel tijd. Daarnaast zorgt het automatiseren ervoor dat uw foutmarge minimaal is. Als u uw winkel door LogicTrade laat automatiseren dan werkt u met één centrale artikeldatabase. Alle artikelen in deze artikeldatabase zijn de voeding naar al uw verkoopkanalen (bijv. uw webshop, Sales Assist etc.). Dat maakt het automatiseren door LogicTrade uniek.

De oplossingen
PDM – Dit is de motor van het automatiseren bij LogicTrade. Vanuit het PDM (Product Data Management) systeem worden alle andere ‘activiteiten’ aangestuurd. Denk hierbij aan orders, facturen, prijskaarten afdrukken, genereren van folders etc. Zoals hierboven al vernoemd, is de PDM van LogicTrade de voeding naar al uw verkoopkanalen.
Product Configurator – Elk leverbaar product in iedere uitvoering vastgelegd. Daarbij heeft iedere configuratie een unieke 3D afbeelding. Met de product configurator zorgt u er voor dat u alle mogelijkheden in beeld heeft voor uw klanten.
Sales Assist – Dit onderdeel van het automatiseren zorgt er voor dat u uw winkeloppervlak vergroot en u realiseert extra verkooppunten. Met de Sales Assist maakt u uw gehele assortiment inzichtelijk inclusief alle configuraties.
Store Assist – Met de PDA, ofwel Store Assist, van LogicTrade worden magazijnprocessen geoptimaliseerd. Het automatiseren van uw magazijnprocessen levert u veel tijdswinst op. Met de barcodescanner scant u alle code voor het uitleveren, binnenmelden en overboeken van artikelen. Dit wordt automatisch verwerkt in de backoffice. Ook inventariseren stelt niets meer voor en u kunt prijskaarten afdrukken met de PDA.
POS Kassasysteem – Ook een onderdeel van het automatiseren is de kassa. Afrekenen is volledig geïntegreerd met uw backoffice, zodat de order/factuurbetalingen, voorraad etc. altijd actueel zijn en blijven.

Voordelen van automatiseren door LogicTrade:

  • Eén centrale artikeldatabase
  • Minimale foutmarge
  • Enorme tijdswinst
  • Volledige integratie met de backofficeVraag gratis demo aan