Details

De klant op alle kanalen (fysiek in de winkel en online) een zelfde goede koopervaring laten ervaren doet u met LT WebConnect. Dit start met één centrale artikeldatabase in LogicTrade. Waar de klant de informatie ook vandaan haalt - uit de folder, prijskaarten of op de webshop – overal staat dezelfde artikelinformatie vermeld, omdat geput wordt uit één database.

De klantervaring kan uitgebreid worden. In de winkel kunt u QR-codes toevoegen aan de prijskaarten. De klant kan deze scannen en ziet dan direct in welke uitvoeringen een product nog meer verkrijgbaar is. Online kunt ook eenvoudig de verschillende uitvoeringen tonen.

Via LT WebConnect heeft u alle artikeldata op één centraal punt, maar ook de voorraad wordt beheerd. Waar de verkoop ook plaatsvindt (online of offline), uw verkooporders worden in één overzicht weergegeven.

LT WebConnect heeft alles te maken met omnichannel strategie. Over de mogelijkheden en keuzes van omnichannel strategie hebben we een uitgebreid artikel geschreven. Lees het hier.

LT WebConnect
Voordelen

Klantbeleving op alle kanalen hetzelfde

Voorraad centraal te beheren

Verkooporders van alle kanalen in één overzicht

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter