Kassa software

Met de LogicTrade heeft u een kassasysteem dat snel en simpel werkt. Doordat de LogicTrade kassa het afrekenen volledig integreert met uw backoffice, is de software uitermate geschikt voor bedrijven die zowel met kassatransacties als met verkooporders werken.

Waarom LogicTrade kassa software? 
Aanbetalingen van klanten worden direct op een order opgeslagen, zodat de klant automatisch een correcte factuur krijgt. Orders en facturen kunnen op de kassa worden opgezocht, zodat ze op de kassa te betalen zijn. Ook kunnen klanten op rekening kopen. Daarnaast is mobiele pin mogelijk. Dit houdt in dat de bezorger van bijvoorbeeld een nieuwe bank een mobiele pinapparaat bij de hand heeft, waardoor afrekenen bij aflevering mogelijk is. Dit wordt uiteraard meteen weer verwerkt in het systeem.

Uitvalconcept
De kassa software van LogicTrade werkt met een uitvalconcept. Dit houdt in dat de kassa software bij wegvallende communicatieverbindingen gewoon door blijft draaien. Wanneer de verbindingen worden hersteld, dan wordt de backoffice automatisch bijgewerkt. Dus alle handelingen die tijdens de storing in de kassa software gedaan zijn, worden automatisch verwerkt zo gauw de communicatieverbindingen weer hersteld zijn. Onmisbaar bij kassa software.

Aanbetaling registreren
Ook aanbetalingen worden op dezelfde manier betaald als het afrekenen van artikelen: door te scannen bij de kassa. De verkoper maakt op de winkelvloer direct de order aan en print eenvoudig de orderbevestiging uit met daarop een barcode die op de kassa gescand kan worden. Het bedrag van de aanbetaling komt hierdoor als ‘te voldoen’ op de kassa (en in de kassa software) te staan. De kassa software is eenvoudig en voorkomt fouten.

De voordelen van onze kassa software:

  • Uitvalconcept, betalen is altijd mogelijk
  • Mobiele pin mogelijk
  • Op rekening verkopen mogelijk
  • Allerlei acties, kortingen en aanbiedingen eenvoudig instelbaar
  • Per gebruiker autorisatie in te stellen in kassa software
  • Kasopmaak eenvoudig uit te voeren op een zelf gekozen moment
  • Zowel scannen van artikelen als afrekenen van orders en facturen mogelijk