Kassasysteem

Snel en simpel werken is het uitgangspunt van ons kassasysteem. Het kassasysteem is uitermate geschikt voor ondernemingen die zowel met verkooporders als met kassatransacties werken, omdat het afrekenen volledig geïntegreerd wordt met uw backoffice.

Waarom nou juist een kassasysteem van LogicTrade?
Bij dit kassasysteem kunnen orders en facturen op de kassa opgezocht worden, zodat ze op de kassa te betalen zijn. De klant krijgt automatisch een correcte factuur, doordat aanbetalingen direct op een order worden opgeslagen binnen het kassasysteem. Mobiele pin is ook mogelijk en daarnaast is er de mogelijkheid voor klanten om op rekening te kopen. De mobiele pin zorgt er voor dat de bezorger van producten een mobiele pinapparaat bij zich heeft, waardoor klanten bij aflevering direct kunnen afrekenen. Deze transactie wordt uiteraard meteen verwerkt in uw backoffice (en het kassasysteem).

Aanbetaling registreren
Door te scannen bij de kassa worden aanbetalingen geregistreerd/betaald. Op de winkelvloer maakt uw verkoper direct de order aan en print deze eenvoudig uit met een barcode die op de kassa kan worden gescand. Vervolgens komt het aanbetalingsbedrag als ‘te voldoen’ in het kassasysteem en op de kassa te staan.

Uitvalconcept
Wat houdt dit concept in? Dat het kassasysteem bij wegvallende communicatieverbindingen gewoon door blijft draaien. Wanneer de verbindingen hersteld zijn, zorgt het kassasysteem er zelf voor dat de backoffice automatisch bijgewerkt wordt.

Daarnaast zijn er bij ons kassasysteem nog meer mogelijkheden die voor het ene bedrijf wel en het andere bedrijf niet interessant zijn. Voor meer informatie over ons kassasysteem kun u gerust contact met ons opnemen.

De voordelen van het LogicTrade kassasysteem:

  • Mobiele pin mogelijk
  • Op rekening verkopen is mogelijk
  • Door het uitvalconcept is betalen ten allen tijde mogelijk
  • Autorisatie is per gebruiker in te stellen in kassasysteem
  • Zowel scannen van artikelen als afrekenen van orders en facturen is mogelijk
  • Eenvoudig uit te voeren kasopmaak op een zelf gekozen moment
  • Allerlei acties, kortingen en aanbiedingen zijn eenvoudig in te stellen