Meubel Configurator

Winkels in de meubelbranche hebben vaak een uitgebreide collectie zitmeubelen. Denk aan armstoelen, bankstellen, fauteuils etc. Al deze zitmeubelen zijn in diverse variaties mogelijk en dat maakt het bijna onmogelijk om alle variaties aan de klanten te tonen in de vorm van folders, foto’s of in de showroom. Daar hebben wij de meubel configurator voor gemaakt. Hiermee kunt u alle variaties van al uw meubelen in beeld brengen.

Meubel configurator

Orders invoeren

Voor zowel de verkoper als uw klanten is de meubel configurator erg gebruiksvriendelijk. Zo kunnen zij niet alleen alle variaties in beeld krijgen op een tablet, informatiezuil of op de webshop, maar ze kunnen ook meteen orders invoeren wanneer de gewenste configuratie gemaakt is.

Bekijk Sales Assist

Prijzen, voorraad en minimale foutmarge

Bij iedere meubel configuratie of gewenste samenstelling wordt meteen de bijbehorende prijs en de beschikbare voorraad weergegeven, zodat de klant meteen op de hoogte is van alle belangrijke info. Daarnaast zijn de vragen die de meubel configurator voorlegt voorgedefinieerd, zodat de foutmarge minimaal is. Op deze manier kan er bijvoorbeeld nooit vergeten worden welke pootjes er onder de bank moeten komen.

Waarom de meubel configurator van LogicTrade ideaal is:

✓ Alle mogelijkheden in beeld
✓ Meteen de juiste prijs bij iedere configuratie
✓ Ook de voorraad staat meteen in beeld bij iedere configuratie
✓ De configurator is overal inzetbaar (bijv. webshop, kassa, orderinvoer)
✓ Foutmarge daalt door voorgedefinieerde vragen in de configurator

Geïnteresserd geraakt?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de meubel configurator en wilt u graag persoonlijk contact om meer informatie te krijgen? Klik dan op de button hieronder en laat ons weten hoe wij u kunnen bereiken.

Neem contact op