Meubel software

Bij LogicTrade bent u aan het juiste adres voor meubel software. Wij bieden vele mogelijkheden binnen onze meubel sofware. Eén van deze mogelijkheden is een product configurator waarmee u alle mogelijke configuraties aan uw klanten kunt tonen. De mogelijkheden bij de meubel software van LogicTrade bestaan uit PDM, product configurator, Sales Assist, Store Assist, POS kassasysteem en orderadministratie.

Product Configurator
Elk leverbaar product kan in elke uitvoering worden vastgelegd met de product configurator. Dit is een onderdeel van de meubel software. Bij iedere gekozen uitvoerig is direct de juiste afbeelding, voorraad en de juiste prijs zichtbaar. Dit onderdeel van de meubel software kan overal ingezet worden. Dus naast de webshop ook bij bijv. de kassa en voor orderinvoer.

PDM
Met Product Data Management van LogicTrade kunt u al uw artikelgegevens centraal beheren, configureren en verrijken. Dit zorgt er voor dat de artikelgegevens voor iedereen binnen uw organisatie toegankelijk zijn.

Sales Assist
Een ander onderdeel van LogicTrade’s meubel software is de Sales Assist. Met de LogicTrade Sales Assist kunt u op een handige en overzichtelijke manier uw winkeloppervlak vergroten. De Sales Assist kunt u aan uw verkopers geven, in de vorm van een tablet, of als bestelzuil op een vaste plek in uw winkel neerzetten.

Store Assist
Met de Store Assist, ofwel PDA, kunt u door middel van barcodescanners al uw logistieke processen in goed banen leiden. De PDA werkt eenvoudig en snel en is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Onmisbaar bij meubel software.

POS kassasysteem
Snel en eenvoudig afrekenen, zonder toeters en bellen. Dat is hoe het kassasysteem van LogicTrade binnen de meubel software werkt. Daarnaast heeft unieke punten waaruit u voordeel haalt ten opzicht van andere kassasystemen.

Orderadministratie
Klik hier meer informatie over de orderadministratie binnen onze meubel software.

Voor meer gedetailleerde informatie over ieder onderdeel kunt u op deze website navigeren onder ‘oplossingen’, of klik op de tussenkopjes in dit artikel over onze meubel software.

Voordelen van de meubel software:

  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • Volledige integratie met de backoffice
  • Eén centrale artikeldatabaseVraag gratis demo aan