Sales Assist

Door middel van de LogicTrade Sales Assist vergroot u uw winkeloppervlak op een handige, overzichtelijke manier. De Sales Assist is een digitale verkoop assistent. Hiermee heeft u uw gehele productcatalogus inzichtelijk op de winkelvloer en kunt u direct uw orders digitaal invoeren. De Sales Assist kunt u zowel op een tablet aan uw verkopers geven, of als bestelzuil op een vaste positie in uw winkel plaatsen. De Sales Assist is volledig geïntegreerd met uw backoffice waardoor orders etc. meteen doorgegeven worden aan uw ERP software.

Orders/offertes
Eenvoudig en snel orders invoeren met de Sales Assist van LogicTrade. Uw verkoper heeft alle real-time relatiegegevens en producten bij de hand. De Sales Assist wordt geheel voorzien van de huisstijl van uw onderneming. Orders kunnen direct worden geplaatst waarna ze direct in de backoffice verwerkt worden.

Catalogus
Dit onderdeel van de Sales Assist is gericht op uw klantenservice. Op de bestelzuil kunnen klanten uw gehele assortiment zien. Daarnaast kunnen uw klanten verschillende modellen en configuraties van uw producten zien en samenstellen. Zowel de klant zelf als uw verkopers kunnen direct orders plaatsen welke automatisch in de backoffice verwerkt worden. Kortom, uw klanten hebben alles overzichtelijk, kunnen alles naar wens samenstellen én meteen zelf een order plaatsen.

Sales Assist

Verschil met webshop
U zult nu vast denken: is de Sales Assist niet een webshop die lokaal draait? Nee! Er zijn een aantal specifieke verschillen, waardoor het speciaal is ingericht voor op de winkelvloer waar u direct contact heeft met uw klant. Op de winkelvloer wilt u bijvoorbeeld niet dat uw klanten het gehele betaalproces moeten doorlopen. U wilt dat uw klanten bij de kassa afrekenen. Ook kunt u de Sales Assist zo inrichten dat hij per afdeling het assortiment laat zien.

De voordelen:

  • Direct en overal orders maken en afdrukken
  • Orders direct verwerkt bij de backoffice
  • Uw gehele assortiment bij de hand incl. alle configuraties
  • Extra verkooppunt(en) in uw winkel

Laten we kennismaken
Bent u geïnteresseerd geraakt in de Sales Assist of andere aspecten uit het softwarepakket van Logictrade? Laat het ons weten, vertel hoe wij u kunnen bereiken en wij nemen contact met u op om u persoonlijk van informatie te voorzien.


Info aanvragen