POS software

Met de LogicTrade POS software heeft u een kassasysteem dat snel en simpel werkt. Doordat de LogicTrade POS software het afrekenen volledig integreert met uw backoffice, is de POS software uitermate geschikt voor bedrijven die zowel met kassatransacties als met verkooporders werken.

Waarom LogicTrade POS software? 
Aanbetalingen van klanten worden in de POS software direct op een order opgeslagen, zodat de klant automatisch een correcte factuur krijgt. Orders en facturen kunnen op de kassa worden opgezocht, zodat ze op de kassa te betalen zijn. Ook kunnen klanten op rekening kopen. Daarnaast is mobiele pin mogelijk. Dit houdt in dat de bezorger van bijvoorbeeld een nieuwe bank een mobiele pinapparaat bij de hand heeft, waardoor afrekenen bij aflevering mogelijk is. Dit wordt uiteraard meteen weer verwerkt in het systeem (gekoppeld met POS software).

Uitvalconcept
De POS software van LogicTrade werkt met een uitvalconcept. Dit houdt in dat de POS software bij wegvallende communicatieverbindingen gewoon door blijft draaien. Wanneer de verbindingen worden hersteld, dan wordt de backoffice automatisch bijgewerkt. Dus alle handelingen die tijdens de storing in de POS software gedaan zijn, worden automatisch verwerkt als de communicatieverbindingen weer hersteld zijn.

Aanbetaling registreren met de POS software
Ook aanbetalingen worden op dezelfde manier betaald als het afrekenen van artikelen: door te scannen bij de kassa. De verkoper maakt op de winkelvloer direct de order aan en print eenvoudig de orderbevestiging uit met daarop een barcode die op de kassa gescand kan worden. Het bedrag van de aanbetaling komt hierdoor als ‘te voldoen’ op de kassa te staan. De POS software is eenvoudig en voorkomt fouten.

De voordelen van de LogicTrade POS software:

  • Uitvalconcept, betalen is altijd mogelijk
  • Mobiele pin mogelijk bij de POS software
  • Op rekening verkopen is mogelijk
  • Allerlei acties, kortingen en aanbiedingen eenvoudig instelbaar
  • Per gebruiker autorisatie in te stellen
  • Kasopmaak eenvoudig uit te voeren op een zelf gekozen moment
  • Zowel scannen van artikelen als afrekenen van orders en facturen mogelijk in de POS software