Alle bedrijfsprocessen centraal geregeld ontzorgt Helmink Wonen & Keukens

Alle bedrijfsprocessen centraal geregeld
ontzorgt Helmink Wonen & Keukens

Alle bedrijfsprocessen centraal geregeld #ontzorgt Helmink Wonen & Keukens

De Vraag

Helmink Wonen & Keukens wilde meer inzicht in de bedrijfsprocessen en wilde graag nog efficiënter kunnen werken. Zij zochten hierbij naar een partij met kennis van de woonbranche, die voor hen de gehele winkel kon automatiseren.

De Oplossing

LogicTrade heeft voor Helmink Wonen & Keukens het ERP systeem LT Horizon geïmplementeerd. Naast het complete ERP systeem heeft Helmink gekozen voor de aanvullingen LT Planning en LT DeliveryAssist. LT Planning is geïntegreerd in LT Horizon, hiermee heeft Helmink Wonen & Keukens in één oogopslag hun planning inzichtelijk in het ERP systeem. LT DeliveryAssist is een app voor de bezorger. Alle informatie die de bezorger nodig heeft, is in één overzicht bij de hand.

Het Eindresultaat

Helmink Wonen & Keukens werkt nu volledig digitaal. Het complete orderproces wordt digitaal afgehandeld, tot aan de levering bij de klant thuis.

Jeroen Helmink
Eigenaar Helmink Wonen & Keukens

Bij Helmink vindt de bezoeker een keur aan presentaties van de nieuwste trends in wooncomfort. Alle woonstijlen zijn ruimschoots aanwezig. Een bron van inspiratie voor een eigentijds interieur voor wonen, slapen en keukens, Al meer dan 58 jaar is kwaliteit, service en vakmanschap het kenmerk van Helmink Wonen.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter