Berg & Berg kan door directe koppelingen met leveranciers eenvoudig bestellen

Berg & Berg kan door directe koppelingen
met leveranciers eenvoudig bestellen

Berg & Berg kan door directe koppelingen #met leveranciers eenvoudig bestellen

De Vraag

In het systeem dat Berg & Berg gebruikte was het niet mogelijk om de producten van Luxaflex, Vadain en Woontotaal vanuit één systeem te bestellen. Berg & Berg wilde graag dat er een systeem kwam die dit wel kon, waardoor het gehele bestelproces geautomatiseerd kon worden.

De Oplossing

In het bestelsysteem van Berg & Berg zijn koppelingen gemaakt met diverse leveranciers: Luxaflex, Holland Haag, Eijffinger, Artex, Kobé en Vadain.

Het Eindresultaat

Door het realiseren van de koppelingen met leveranciers is er altijd een up-to-date collectie beschikbaar. Daarnaast is er totale configuratie van de producten mogelijk die vervolgens eenvoudig besteld kunnen worden bij de leverancier. De bestelling wordt direct in het systeem van de leverancier verwerkt, hierdoor is er een minimale foutmarge.

Ad Kop
Eigenaar

Berg en Berg is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de wonen-retailbranche. Berg&Berg is een ruim 80 jaar oud familiebedrijf. Ooit gestart met één woningtextielwinkel in Haarlem. Inmiddels heeft Berg&Berg 17 fraaie woonwinkels in het westen van ons land. Zij voeren alle A-merken en de eigen productlijn onder NL-label.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter