Bronsvoord heeft nu software die helemaal  aansluit bij hun productgroepen

Bronsvoord heeft nu software die helemaal
aansluit bij hun productgroepen

Bronsvoord heeft nu software die helemaal  #aansluit bij hun productgroepen

De Vraag

Bronsvoord was op zoek naar een nieuwe partij voor het digitaliseren van de bedrijfsprocessen. Bronsvoord is woninginrichter en slaapspecialist, de software van LogicTrade sluit aan op de productgroepen raamdecoratie, vloeren, en slapen.

De Oplossing

Bronsvoord woninginrichters is aangesloten bij de Binnenhuisadviseurs. LogicTrade is partner van Binnenhuisadviseur en daardoor levert dit al enkele mooie voordelen op. Het grote voordeel is dat zij meteen de beschikking hebben over alle artikeldata en dat deze data ook altijd up-to-date is. Bronsvoord kan dus veel makkelijker een offerte of order maken.
Een order van Bronsvoord bestaat al snel uit diverse producten zoals bijvoorbeeld nieuwe raamdecoratie én een nieuwe boxspring. De software van LogicTrade is erop gebouwd dat orders zowel totaal als in delen geleverd kunnen worden. Producten uit één order in deelleveringen uitleveren is daarom geen enkel probleem.
Bronsvoord koos ook voor LT POS en LT FinanceConnect. LT POS is het kassasysteem, hierdoor is verkoopproces volledig geïntegreerd. LT FinanceConnect zorgt ervoor dat er een directe koppeling is met Exact Online.

In dit artikel geven wij uitleg over het verschil tussen een POS en heel LT Horizon (een erp systeem).

Het Eindresultaat

Bronsvoord heeft met LogicTrade een softwareoplossing die aansluit op de wensen rondom het administratieve proces dat belangrijk is voor woninginrichters en slaapspecialisten. De gehele bedrijfsvoering en alle processen zijn nog meer op elkaar afgestemd waardoor er een goede workflow is.

Rianne Bronsvoord
Eigenaresse

Wie advies nodig heeft bij de inrichting van een huis, is een bezoek aan binnenhuisadviseur Bronsvoord in het centrum van Bathmen aan te raden. Sfeervol, op maat en helemaal naar uw wens helpen ze bij Bronsvoord bij de aankleding van uw vloer, wand en raam. Als slaapspecialist adviseren zij professioneel bij de aanschaf van een nieuw bed. Voor al uw woon- en slaapwensen kunt u bij Bronsvoord terecht.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter