De Roode Loper kan nu alle materialen en arbeid in LogicTrade verwerken

De Roode Loper kan nu alle materialen
en arbeid in LogicTrade verwerken

De Roode Loper kan nu alle materialen# en arbeid in LogicTrade verwerken

De Vraag

De Roode Loper werkt met veel verschillende collecties waarbij heel veel extra mogelijkheden zijn. De vele mogelijkheden maken dat het lastig is om dit allemaal duidelijk te organiseren binnen een bedrijfssysteem. LogicTrade werd gevraagd of hier duidelijkheid en inzicht in aangegeven kon worden.

De Oplossing

Allereerst zijn we aan de slag gegaan met de configuraties. We hebben uitgebreide configuraties aangemaakt met als resultaat dat de materialen en de arbeid automatisch via LogicTrade geselecteerd en verwerkt worden. Hierdoor hebben we inzicht weten te creëren en is er ook duidelijker welke voorraad aanwezig is. Er kan nu veel beter voorraadbeheer worden toegepast.
De Roode Loper is ook de servicemodule van LogicTrade gaan gebruiken. Door dit te gaan gebruiken wordt er door servicemeldingen pro-actief gehandeld bij kwesties.
Ook de module LT StoreAssist is in gebruik genomen. Deze module zorgt ervoor dat er realtime inzicht is in de actuele voorraad. Op deze manier kan er door De Roode Loper goed gestuurd worden op een gewenste voorraad. 

Het Eindresultaat

De Roode Loper heeft ervoor gekozen om een grote verandering aan te gaan. Met een dosis enthousiasme en een duidelijke visie zijn we samen aan de slag gegaan. Van deze grondige aanpak wordt nu volop de vruchten geplukt: kortere lijnen, snel inzicht en duidelijk overzicht.
De Roode Loper heeft focus op de toekomst, wij staan hen hierin graag bij met onze oplossingen

Birgit van der Heide
Adviseur De Roode Loper

De Roode Loper is een gespecialiseerde interieurwinkel die zich volledig heeft toegespitst op de verkoop van lopercollecties. De kennis van lopers en het complexe plaatsen van lopers is volop aanwezig bij De Roode Loper. De Roode Loper is een familie- bedrijf met een tweetal winkels; Den Haag en Utrecht. Daarnaast zijn in Hummelo het kantoor en magazijn gevestigd.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter