De Vries Slaapcomfort heeft zowel offline als online een flinke stap gemaakt

De Vries Slaapcomfort heeft zowel offline
als online een flinke stap gemaakt

De Vries Slaapcomfort heeft zowel offline# als online een flinke stap gemaakt

De Vraag

De Vries werkte met alleen een kassasysteem. Zij wilden ook graag orders digitaal kunnen invoeren en hun producten op hun website.

De Oplossing

Met de software van LogicTrade hebben wij alle klantvragen (en meer) kunnen beantwoorden. De Vries Slaapcomfort heeft met de software van LogicTrade een grote slag geslagen. Naast een kassasysteem voor de winkels is er nu één centrale administratie waarin alle bestellingen geheel worden verwerkt. Hiernaast is LT WebConnect aangesloten. Alle artikeldata staat op één centraal punt, waardoor de voorraad (online als offline) met elkaar synchroniseert. Deze data kan op diverse manier met de klant gedeeld worden.

Wat het verschil is tussen een kassasysteem en ons product dat lees je in dit artikel.

Het Eindresultaat

Door te werken met LogicTrade heeft De Vries Slaapcomfort zowel in de winkel als online een flinke stap gemaakt. Er is nu een goed overzicht in het bestelproces, door dit inzicht kan er efficiënter gewerkt worden. Ook de producten van Linolux worden door De Vries Slaapcomfort verkocht. Met het systeem van Linolux is een koppeling ingesteld. Hierdoor is de collectie altijd up-to-date beschikbaar. 

De tijd die overblijft doordat er geen werkzaamheden met dubbel gedaan worden is meteen weer gevuld met klanten helpen om goed te slapen!

  De Vries Slaapcomfort
  Amersfoort & Spakenburg

  De Vries Slaapcomfort is dé slaapspecialist in de omgeving van Amersfoort. Met twee winkels in Amersfoort en een winkel in Spakenburg hebben we een grote trouwe en uitgeslapen klantenkring. Onze specialisaties zijn kussens en dekbedden! Niet alleen vanwege de jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar), vakkennis en ons veelzijdige assortiment, maar ook omdat wij een groot deel van dit assortiment zelf maken in ons inmiddels befaamde dons atelier! Ook voor het reinigen en/of bijvullen van uw huidige dekbed of kussen, kunt u bij ons terecht!

  LogicTrade
  Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
  7951 SM Staphorst
  Nederland
  Bel: 088 - 240 01 80
  Mail: info@logictrade.nl
  Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
  download teamviewer facebook linkedin twitter