Fidder Slapen heeft meer grip op ordermanagement

Fidder Slapen heeft meer grip
op ordermanagement

Fidder Slapen heeft meer grip# op ordermanagement

De Vraag

Bedden verkopen is de core business van Fidder Slapen. Hierbij worden veel verschillende productvarianten toegepast. Fidder Slapen wilde de verschillende productvarianten graag eenvoudig en efficiënt kunnen verwerken.

De Oplossing

Door de ingebruikname van LT Horizon heeft Fidder Wonen de beschikking over software die specifiek gebouwd is voor de woonbranche en dus producten uit de slaapbranche compleet kan configureren. De configuratiestappen kunnen eenvoudig in het systeem worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd.

Het Eindresultaat

Fidder Wonen heeft door de ingebruikname van LT Horizon veel voordelen. Met de aanschaf van LT Horizon hebben zij meer overzicht en is er inzicht gekomen, waardoor er meer grip is op het ordermanagement.

Fidder Slapen
Woerden

Fidder Slapen is de grootste beddenspeciaalzaak in regio Utrecht en is gevestigd in Woerden. Aan de hand van een deskundig slaapadvies van de slaapadviseurs ontdekt u wat u écht zoekt in een bed of matras. Het resultaat is een unieke combinatie van stijl en comfort, waardoor u iedere dag uitgerust en energiek opstaat.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter