IJtsma heeft LT Horizon uitgebreid met LT SalesAssist & LT StoreAssist

IJtsma heeft LT Horizon uitgebreid
met LT SalesAssist & LT StoreAssist

IJtsma heeft LT Horizon uitgebreid# met LT SalesAssist & LT StoreAssist

De Vraag

IJtsma maakt al jaren gebruik van het ERP systeem LT Horizon. Zij wilden graag nog een automatiseringsslag maken betreft het bestellen en uitleveren.

De Oplossing

IJtsma heeft de LT SalesAssist van LogicTrade in gebruik genomen. De verkoper kan samen met de klant een complete bank of bed samenstellen met de digitale catalogus. De klant kan dan direct een handtekening voor akkoord plaatsen op de verkooptablet. Hierdoor wordt de order direct zichtbaar in LT Horizon en kan met één druk op de knop besteld worden. Daarnaast is ook de LT StoreAssist in gebruik genomen. Processen als goederen binnenboeken en uitleveren zijn hierdoor geautomatiseerd. Voor of na het uitleveren kan IJtsma een factuur genereren welke door middel van een betaallink door de klant direct voldaan kan worden.

Het Eindresultaat

Er wordt nu nog optimaler gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het ERP systeem LT Horizon. Deze nieuwe toevoegingen zorgen voor een professionalisering van IJtsma, welke ook direct zichtbaar en merkbaar zijn voor de klant.

Alco van der Meer
Bedrijfsleider

IJtsma is gevestigd in Opende (Gr.). In de woonwinkel van 20.000m2 vind je alles op het gebied van wonen, slapen, keukens en tuinmeubelen. In het midden van de winkel bevind zich het Atelier van IJtsma. De klant kan hier terecht voor vloeren en raamdecoratie, maar ook voor een compleet interieuradvies. Bij IJtsma krijgt de klant altijd persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies, en dat al meer dan 55 jaar!

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter