Klanten aan het woord

nijhof
Hille Beekhuis, Nijhof Baarn:
“Dankzij LogicTrade kunnen wij ons 100% richten op onze kerncompetentie, namelijk onze klanten helpen om van hun huis, hun thuis te maken.”


Johan Bert Boonstra, Boer Staphorst:
“Samen met LogicTrade als partner hebben wij kans gezien om onze onstuimige groei te managen. Door een flexibele, gedreven en no-nonsense aanpak zijn de mensen van LogicTrade in staat geweest om gewenste en noodzakelijke aanpassingen te realiseren. Wat resulteert in een automatiseringspakket wat voor de hedendaagse retailer past als een maatpak.”


Freek Crienen, Budget Home Store:
“LogicTrade biedt ons een totaalpakket, waarmee wij onze vier werkmaatschappijen op een eenvoudige manier kunnen aansturen en up-to-date kunnen houden. Het programma is gebruiksvriendelijk voor zowel deskundige, als ondeskundige computer gebruikers.”


Hugo Eijkelkamp, Thuisin:
“LogicTrade biedt een praktische oplossing om vanuit één databestand zowel de content op onze websites als het kassasysteem te voeden. Daarnaast denkt LogicTrade strategisch met ons mee bij het verder ontwikkelen van geavanceerde websites. Ook ontwikkelen wij samen met LogicTrade een uitgebreid kassasysteem waarbij artikelen die uit verschillende componenten bestaan eenvoudig worden samengesteld, waarbij zowel het verkoop- als bestelproces wordt vereenvoudigd.”


Erik van Rossum, Trendhopper:
“Ons LogicTrade PDM is de motor van onze organisatie. Hiermee voorzien wij onze fysieke- en webwinkels van realtime, up-to-date productinformatie.”


Wilt u ook graag laten blijken wat LogicTrade voor u, als referentie, betekent? Neem dan hier contact op.