Kötter Living digitaliseert nog meer bedrijfsprocessen met focus op de toekomst

Kötter Living digitaliseert nog meer
bedrijfsprocessen met focus op de toekomst

Kötter Living digitaliseert nog meer #bedrijfsprocessen met focus op de toekomst

De Vraag

Kötter Living was op zoek naar een goed bedrijfssysteem dat hun gehele workflow kan managen. Het goed kunnen verwerken van alle configuraties in het systeem is één van de belangrijkste eisen.

De Oplossing

LT Horizon is het systeem dat helemaal aansluit op de wensen van Kötter Living. Onze software is speciaal ontworpen om de bedrijfsprocessen van meubelzaken te verwerken. Uitgebreide configuraties worden eenvoudig ingevoerd, waardoor er heel veel overzicht gecreëerd wordt. Kötter Living heeft naast de inzet van de basis LT Backoffice gekozen voor de inzet van LT StoreAssist, LT Planning en LT DeliveryAssist.

Via de backoffice is het nu eenvoudig om servicemeldingen te registreren en te monitoren. Hierdoor wordt via het dashboard van de software altijd melding gemaakt van servicemeldingen waar een actie vereist is. Door het gebruik van de PDA worden via de module LT StoreAssist de logistieke processen verwerkt en geïnventariseerd. De Planningsmodule zorgt ervoor dat de planning voor iedere gebruiker inzichtelijk is, zowel de medewerker in de winkel als de bezorger of stoffeerder die onderweg is. Als laatste wordt LT DeliveryAssist ingezet bij de bezorging van de producten. Alle informatie die de bezorger nodig heeft staat in deze app en de klant kan hierin tekenen voor ontvangst.

Het Eindresultaat

Kötter Living heeft met de ingebruikname van LT Horizon en enkele optionele modules de workflow van haar woonwinkel nog meer weten te automatiseren.

De volgende stap in het proces is dat de website van Kötter Living gevoed gaat worden vanuit de artikeldata die ingevoerd is bij Kötter Living. Hiervoor zijn gesprekken in volle gang.

Bas Kötter
Mede-Eigenaar

Kötter Living is de meubelzaak waar je terecht kunt voor een divers assortiment aan wereldse meubelen die met zorg en liefde geselecteerd door de eigen stylisten. Kötter Living is al jaren de woonwinkel van Oldenzaal, sinds kort is er ook een filiaal in NIjverdal geopend. De producten van Kötter Living worden geïmporteerd uit alle mogelijke continenten, hierdoor ontstaan in de winkels een werelds karakter waar ze trots op mogen zijn.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter