Noordman heeft door inzet van aanvullende modules het perfecte softwarepakket

Noordman heeft door inzet van aanvullende
modules het perfecte softwarepakket

Noordman heeft door inzet van aanvullende #modules het perfecte softwarepakket

De Vraag

Noordman werkte met bedrijfssoftware die niet alle functionaliteiten kon bieden die zij wensen. Er werd daarom gezocht naar een softwarepakket die perfect past bij de bedrijfsvoering.

De Oplossing

De aanvullende modules die LogicTrade biedt voldoen aan de wensen van Noordman. LogicTrade heeft een leverancierskoppelingen ingesteld, tijdens het bestelproces kunnen nu nagenoeg geen fouten meer ontstaan. Daarnaast is de planning van Noordman geïntegreerd in LogicTrade, dus volledig digitaal. Deze aanpassingen scheelt Noordman heel veel dubbele handelingen.

Het Eindresultaat

Noordman werkt nu met één systeem voor hun gehele proces. Doordat alle functionaliteiten bijeen zijn gebracht kunnen nog meer handelingen digitaal worden verwerkt. Noordman heeft hier enorm veel voordeel mee behaald, er kan veel efficiënter worden gewerkt.

Paul Noordman
Eigenaar

Noordman Vloer- en Raambekleding is de interieuradviseur voor complete inrichting van uw woning, bedrijf of kantoor. Met de grootste showroom van Midden-Nederland van ruim 1500 m2 zijn wij erg trots op onze prachtige winkel in Hattem. Wij verbeteren constant onze showroom, zodat u optimaal in de gelegenheid bent om onze producten te voelen en te zien.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter