Poels Retail Groep bezit meerdere locaties, maar beheert haar planning centraal

Poels Retail Groep bezit meerdere locaties,
maar beheert haar planning centraal

Poels Retail Groep bezit meerdere locaties, #maar beheert haar planning centraal

De Vraag

Poels heeft meerdere woonwinkels (zie blauwe kader) en een logistiek centrum. Diverse locaties van Poels gebruiken een eigen administratiesysteem. De wens van Poels is om een gecentraliseerd plansysteem te gebruiken.

De Oplossing

LogicTrade heeft de planningsmodule overkoepelend voor alle diverse administraties van Poels gemaakt. Er is nu één Master Administratie. Hierin worden de artikelen beheert en wordt de planning gemaakt. Alle orders worden vanuit de diverse administraties bijeengebracht in de Master omgeving.

Het Eindresultaat

Poels kan nu vanuit één planbord alle orders inplannen. De planning voor alle vestigingen van Poels Retail Groep worden nu vanaf één centrale plek geregeld.

Frans Poels
Eigenaar Poels Retail Groep

De Poels Retail Groep is gevestigd in Horst (Lb.) In Horst heeft de Poels Retail Groep een prachtige woonwinkel Poels Wonen en Slapen (10.000 m2). In het hart van de winkel is Het Atelier van Poels gevestigd. Hier kan de klant terecht voor een compleet interieuradvies. Verder heeft de PRG een drietal Budget Home Store XXL winkels in Horst, Heerlen en Nijmegen. Onlangs is een nieuw logistiek centrum in gebruik genomen in Horst waar snel en klantgericht iedere order veilig in Zuid-Nederland wordt afgewerkt. De eigen servicedienst zorgt ervoor dat de klant altijd naar tevredenheid wordt geholpen. Poels creëert samen met de klant een sfeervol thuis.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter