Product Configurator is voor Prominent gekoppeld aan bestaande systemen

Product Configurator is voor Prominent
gekoppeld aan bestaande systemen

Product Configurator is voor Prominent# gekoppeld aan bestaande systemen

De Vraag

Prominent zocht een configurator waarbij ze hun producten kunnen samenstellen en ook kunnen beheren.

De Oplossing

Voor Prominent hebben wij LogicTrade Spring ingezet. Een product waarin alle artikeldata centraal wordt beheert en waarbij eenvoudig koppelingen kunnen worden gerealiseerd met de programma’s waar Prominent al mee werkt. Prominent gebruikt nu de SalesAssist -een module van LogicTrade- waarop een complete product configurator draait, waarbij er input is vanuit verschillende systemen (orderdatasysteem, artikeldatasysteem en het eigen CRM). Prominent kan dus blijven werken met de systemen waar ze al jaren naar tevredenheid mee werken. LogicTrade Spring is hier het product dat al deze systemen samenbrengt, waardoor er een volledige product configurator in gebruik kan worden genomen.

Het Eindresultaat

Met de SalesAssist kunnen de verkopers uit de verschillende filialen van Prominent, maar ook de demonstratieadviseurs aan huis, samen met de klant een stoel en/of bank geheel naar eigen wens samenstellen (productconfiguratie). De artikeldata uit LogicTrade is hierbij de input voor deze configuraties. Als de configuratie een order wordt, dan wordt deze via de SalesAssist automatisch doorgestuurd naar het orderdatasysteem Navision waar Prominent haar order in verwerkt.

Erik Warnaar
Projectleider Sales

Prominent is dé zitspecialist in Nederland. Ze maken innovatieve en comfortabele relaxstoelen en banken. Prominentmeubelen zitten niet alleen erg goed, ze hebben ook een prachtig design. Prominent bewijst dat comfortabele stoelen ook mooi kunnen zijn. Ze zijn altijd bezig met innovatie. Prominentmeubelen zijn voorzien van de modernste technieken. Dit maakt ons marktleider in slimme zitmeubelen van hoge kwaliteit. Natuurlijk blijft goed zitten voorop staan. Elke Prominent is volledig op maat gemaakt. Op basis van iemands zithouding stellen zij de perfecte Prominent samen.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter