Tapilux is LogicTrade-gebruiker van het eerste uur

Tapilux is LogicTrade-gebruiker
van het eerste uur

Tapilux is LogicTrade-gebruiker #van het eerste uur

De Vraag

In 2012 nam Klaas Vedder de woninginrichtingszaak Tapilux over. Na deze overname was Klaas op zoek naar een administratiesysteem dat aansluit bij de workflows uit de woonbranche.

De Oplossing

Tapilux koos voor de software van LogicTrade en werkt al bijna 10 jaar met LogicTrade Horizon. Deze software biedt exact wat Tapilux nodig heeft. Alle processen kunnen worden uitgevoerd in de software.  

Het Eindresultaat

De software van LogicTrade biedt heel veel mogelijkheden en wordt voortdurend ge├╝pdatet en uitgebreid. Dat de gebruiker hiervoor de werkwijze niet hoeft aan te passen, daar is Tapilux het grote voorbeeld van. Tapilux kiest ervoor om de werkwijze -zoals deze al bijna 10 jaar werkt- aan te houden. En dat kan prima! De groei van Tapilux biedt voor de toekomst mogelijkheden om na te denken over modulaire aanvullingen voor diverse processen. Dit zal dan een aanvulling zijn op het huidige pakket en bedrijfsprocessen vereenvoudigen.

Klaas Vedder
Eigenaar

Tapilux is een woonwinkel in het centrum van Meppel. Met het team van Tapilux: interieurstylist, verkoopmedewerkers en stoffeerders, wordt gewerkt aan vele wooninrichtingen in de regio Meppel. In de woonwinkel vindt de klant een compleet assortiment voor de inrichting van diverse vertrekken in huis. Klanten kunnen bij Tapilux terecht voor de gehele (re-)styling van hun huis. Tapilux is sinds 2015 aangesloten bij Woninginrichting AanHuis.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter