Webshop van Eijerkamp altijd up-to-date door processen te automatiseren

Webshop van Eijerkamp altijd up-to-date
door processen te automatiseren

Webshop van Eijerkamp altijd up-to-date #door processen te automatiseren

De Vraag

Bij het lanceren van een nieuwe website zocht Eijerkamp naar een softwarepakket die de totale omnichannelstrategie kon waarborgen. Hierbij was het een vereiste dat het huidige ERP systeem gekoppeld kon worden. Daarnaast was het belangrijk dat er leverancierskoppelingen konden worden gerealiseerd. Eijerkamp heeft dan realtime toegang tot product-, prijs- en voorraadinformatie. Hiermee kan de klant altijd van actuele informatie worden voorzien.

De Oplossing

LogicTrade heeft een koppeling met het huidige ERP systeem gerealiseerd.
Voor een aantal leveranciers zijn koppelingen gebouwd, waardoor voorraden en levertijden zichtbaar worden in het ERP systeem. De bestaande leverancierskoppelingen hebben we voor Eijerkamp geoptimaliseerd, waardoor producten van de leverancier automatisch aan de website worden toegevoegd.
Eijerkamp heeft daarbij de mogelijkheid om hier zelf nog extra informatie aan toe te voegen, inden dit gewenst is. Eijerkamp heeft zelf veel energie gestoken in het optimaliseren van de artikeldata. Hierdoor is deze data nu geschikt voor alle verkoopkanalen; online en offline.

Het Eindresultaat

De website van Eijerkamp wordt nu gevoed door data vanuit LogicTrade. 
Prijswijzigingen die gedaan worden in het ERP systeem van Eijerkamp worden automatisch verwerkt op de website. Hetzelfde geldt voor artikelwijzigingen van de gekoppelde leveranciers (bijvoorbeeld een artikel dat uit collectie gaat).
Ons gezamenlijk doel voor de nabije toekomst is dat we nog veel meer leveranciers op deze manier aan gaan sluiten.
Eijerkamp wil meer en meer toe naar dropshipment. Hierbij wordt een (web)bestelling direct besteld bij de leverancier en rechtstreeks geleverd aan de klant. De software van LogicTrade maakt dit mede mogelijk.

Redouan el Bouchehati
Business Analist

Met onze liefde voor wonen streven wij met elkaar naar een nog fijner thuis voor iedereen. Eijerkamp Retail Groep bestaat sinds 1928. Eijerkamp Retail Groep bestaat uit de woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, Trendhopper Zutphen en Veenendaal, designwinkel CILO in Zutphen, LOTS citystore eijerkamp in Zutphen en de webshop. Met bijna 250 collega's zorgen we iedere dag voor een unieke shopbeleving in onze winkels & maken we van onze klanten Eijerkamp-ambassadeurs. Met meer dan 350 woonmerken en de laatste interieurtrends laten wij heel Nederland weer verliefd worden op hun huis. En wij doen dat graag, met persoonlijk advies en service!

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter