Wessels Wonen is klaar voor de toekomst met onze branchespecifieke software

Wessels Wonen is klaar voor de toekomst
met onze branchespecifieke software

Wessels Wonen is klaar voor de toekomst# met onze branchespecifieke software

De Vraag

Het softwarepakket waarmee Wessels Wonen werkte bood niet alle mogelijkheden die zij nodig hebben. Met het oog op de toekomst zijn zij op zoek gegaan naar een partij die voor hen wel aansluit bij hun behoeften. Hierbij zijn zij uitgekomen bij LogicTrade.

De Oplossing

Wessels Wonen heeft gekozen voor LT Horizon aangevuld met enkele modules. Deze combinatie levert hen op dat zij nagenoeg alle processen binnen het bedrijf hebben gedigitaliseerd. Er wordt nu in de winkel door de verkoopmedewerkers gewerkt met de SalesAssist. Alle verkooporders worden samen met de klant digitaal ingevoerd.
Met de planningsmodule in LogicTrade worden de bezorgingen en stofferingen ingepland.
De bezorgers en stoffeerders van Wessels Wonen werken nu met de DeliveryAssist, waardoor ook het hele uitleverproces gedigitaliseerd is.

Het Eindresultaat

Alle afdelingen binnen Wessels Wonen werken met LogicTrade. Door de ingebruikname van de SalesAssist wordt in het begin van het verkoopproces meteen gewerkt in LogicTrade. Dit is geen extra handeling, want door de SalesAssist staat de bestelling meteen in LogicTrade. Het proces van bestellen, ontvangen en uitleveren is eenvoudig via LogicTrade geregeld. Omdat iedere medewerker in de LogicTrade omgeving werkt is het hele proces een stuk efficiënter geworden.

Naast de verkoop van Raamdeco, vloeren, meubelen en slapen beschikt Wessels Wonen over een eigen inhouse Atelier. Door gebruik te maken van onze gordijncalculator wordt dit atelier voorzien van confectiebonnen vanuit LogicTrade. Op deze bonnen staan direct de juiste maten van de gordijnen. Deze toevoeging van de software is ook deze informatie direct inzichtelijk voor de betrokkenen.

Gradus Wessels
Eigenaar

Wessels Wonen is een veelzijdig bedrijf met een breed assortiment in wonen, slapen, stoffering, verlichting en accessoires. Onze kracht is dat we uitdagingen van maatwerk en specialisme vanzelfsprekend vinden. We hebben een groot netwerk aan leveranciers en kunnen daardoor de vraag van de klant goed beantwoorden. Door naast verkoopspecialisten ook een eigen gordijnatelier en interieuradviseurs in dienst te hebben, zijn onze lijnen kort.

LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter