Software voor de meubelbranche

LogicTrade is het softwarepakket voor de meubelbranche. Bij het ontwikkelen van de software is de klant altijd het uitgangspunt.
De volgende onderdelen behoren bij de software die LogicTrade u te bieden heeft. Alle onderdelen zijn toegespitst op de meubelbranche:

PDM systeem
Dit systeem zorgt er voor dat u één centrale artikeldatabase heeft. Al uw verkoopkanalen, zoals uw tablet/bestelzuil, kassa en webshop halen hier hun artikelgegevens uit. Deze software vormt het hart van uw onderneming in de meubelbranche.

Product Configurator
Al uw artikelen configureerbaar en daarmee dus al uw mogelijkheden zichtbaar gemaakt voor de klant. Bij iedere configuratie wordt meteen de bijbehorende prijs en de voorraad vermeld. De configurator is overal te gebruiken (bijv. webshop, orderinvoer, kassa).

Sales Assist
Snel eenvoudig orders/offertes invoeren op de tablet. Deze worden direct verwerkt in de backoffice. Zowel uw verkoper als de klant zelf kan dit doen op de tablet. Daarnaast is de bestelzuil de uitkomst om uw gehele assortiment eenvoudig aan uw klanten te tonen.

Store Assist
Inkooporders aanmaken, prijskaarten afdrukken, inventariseren, binnenmelden, uitleveren, overboeken, alles gaat via de Store Assist (PDA) van LogicTrade. Door middel van barcode scanners worden uw logistieke processen in goed banen geleid.

POS kassasysteem
Allerlei kortingen, acties en aanbieding zijn eenvoudig in te stellen. Mobiele pin en op rekening verkopen is mogelijk en betaling is altijd mogelijk door middel van het uitvalconcept. Ook dit systeem is onmisbaar bij software voor de meubelbranche.

Orderadministratie
Bekijk hier de voordelen van de orderadministratie.

Koppelingen
Bij de software die LogicTrade voor de meubelbranche heeft zijn meerdere koppelingen mogelijk.


Vraag gratis demo aan