Support Altijd antwoord op uw vraag

Vind zelf uw weg door LogicTrade met behulp van onze Kennisbank en de instructievideo’s. Lees iedere week de Release Notes die in de software aangeboden wordt om te zien wat er gewijzigd is. Komt u er zelf niet uit, neem dan contact op met onze helpdesk. Dit kan op de volgende manieren:

  • Ticket indienen via Help Center in de LogicTrade omgeving
  • Bellen met de Helpdesk op 088 - 2400190 (maandag t/m vrijdag bereikbaar van 7.30 - 18.00 uur)
LogicTrade support LogicTrade support

FAQ

LT Horizon (13)
Waarom is LogicTrade de juiste keus om mijn bedrijfsprocessen te optimaliseren?

LogicTrade is dé innovatieve software in de woonbranche. Alle processen van uw retailzaak worden geautomatiseerd met LT Horizon. Van het salesproces aan de voorkant, tot de bezorging en de eventuele service & retouren.

Kan ik een adviesgesprek op locatie krijgen over wat voor mij de beste oplossing is?

Wij gaan graag met u in gesprek. Wij zijn benieuwd hoe uw huidige bedrijfsprocessen zijn geregeld en zullen in gesprek met u bespreken waar LogicTrade voor u een waardevolle in- of aanvulling kan zijn. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Kan ik LogicTrade eerst gratis proberen?

Het is zeker mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met de software van LogicTrade. Door op de Probeer nu-knop te drukken op onze site kunt u hiervoor een aanvraag indienen.

Zijn koppelingen met andere systemen mogelijk?

Jazeker! Onze kracht zijn vooral de artikel configuratoren, die andere ERP systemen niet hebben. Als u naar volle tevredenheid werkt met een ERP-systeem kunnen we deze ERP-software koppelen aan de LogicTrade omgeving. Wij deden dit o.a. al voor Prominent.

Heeft LogicTrade een eigen helpdesk/supportteam?

Ja. Ons supportteam is dagelijks bereikbaar tussen 7.30 en 18.00 uur. Via uw LogicTrade omgeving kunt u een ticket indienen of u kunt het supportteam bellen op 088 – 2400 190.
Naast deze contactmogelijkheden heeft LogicTrade een eigen kennisbank. Hier vindt u instructievideo’s, inhoudelijke artikelen en wordt er tweewekelijks via Release Notes vermeld wat er nieuw is.

Als ik een vraag heb waar ik direct antwoord op moet hebben, hoe contact ik jullie?

Bel dan met de supportafdeling  088 - 2400190

Wat gebeurt er met mijn bestaande gegevens?

LogicTrade kan uw huidige gegevens overzetten naar uw LogicTrade omgeving. Er gaan dus geen gegevens verloren.

Hoe ziet de implementatie van LogicTrade eruit?

U krijgt een eigen consultant toegewezen. We starten met een intake waarin u kennismaakt met deze consultant. De consultant begeleidt u tijdens de gehele implementatie: door het systeem compleet naar uw wensen in te richten tot het ontdekken van de ideale workflow en het geven van training. Door nauw samen te werken en één aanspreekpunt te hebben kunt u overstappen zonder zorgen.

Is de LogicTrade omgeving een statische omgeving?

Nee. LogicTrade heeft een sterke vaste basis, waarbinnen veel gepersonaliseerd kan worden. Uw wensen worden binnen de software zo ingesteld dat het uw eigen ideale werkomgeving wordt.

Mijn bedrijf groeit, groeit LogicTrade mee?

LogicTrade is geschikt voor iedere ondernemer in de woonbranche. Wij bieden pakketten aan voor de eenmanszaak tot de woonformulewinkels met diverse filialen.

Is LogicTrade beveiligd tegen hacken en virussen?

Ja. LogicTrade garandeert dat u werkt in een beveiligde omgeving en dat alle verbindingen beveiligd zijn.

Voor hoelang sluit ik een abonnement af bij LogicTrade?

LogicTrade werkt met maandabonnementen. U kunt maandelijks opzeggen.

Zijn er opstartkosten?

Ja. Wij hanteren vaste setupkosten voor het implementeren voor de pakketten Light, Small, Medium en Large. De tarieven voor de implementatie zijn per pakket en locatie (online of op locatie) vastgesteld. Voor het Enterprise pakket maken we een offerte op basis van uw wensen.

LT Spring (0)
LT Infinity (0)
LogicTrade
Bezoek: Weth. Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
Nederland
Bel: 088 - 240 01 80
Mail: info@logictrade.nl
Volg ons:
  • Enorme tijdswinst
  • Minimale foutmarge
  • 100% papierloos
  • Hogere verkoopomzet
download teamviewer facebook linkedin twitter