Voorraadbeheer software

Wij bieden u onmisbare software waardoor uw voorraadbeheer optimaal wordt. Met de Store Assist, ofwel de PDA, zorgt u er voor dat de goederenstromen goed en naar wens verlopen, zowel in de winkel als in het magazijn. Al uw handelingen worden meteen automatisch verwerkt in de backoffice.

Inventariseren
Bij het voorraadbeheer van LogicTrade worden artikelen eenvoudig geïnventariseerd door ze te scannen. Vervolgens wordt het aantal artikelen dat op voorraad zou moeten liggen uit het voorraadbeheer gehaald. Als dit aantal niet overeenkomt, dan kan dit op de PDA eenvoudig aangepast worden.

Binnenmelden, uitleveren en overboeken naar andere locaties
Fouten worden geminimaliseerd door het gebruik van de PDA. Deze scant alle codes voor het uitleveren, overboeken, binnenmelden etc. Vervolgens wordt dit meteen verwerkt in de backoffice zodat er niets meer handmatig hoeft te worden verwerkt of ingevoerd. Zo maakt u optimaal gebruik van de software.

Prijskaarten afdrukken
Dit is ook een onderdeel van LogicTrade voorraadbeheer. Nadat er met de PDA een artikel gescand is, kunnen het aantal prijskaarten en de lay-out worden ingesteld. Vervolgens worden op de printer de prijskaarten afgedrukt.

Inkooporder aanmaken
De voorraadbeheer software van LogicTrade omvat ook het aanmaken van een inkooporder. Dit gebeurt ook op de PDA, ofwel Store Assist, van LogicTrade. Hierop kan eenvoudig een inkooporder worden aangemaakt op de winkelvloer (of in het magazijn). Het werkt heel eenvoudig; met de PDA scant u het artikel en u vult de aantallen in, waarna de inkooporder opgeslagen wordt in het voorraadbeheer.

Het voorraadbeheer bijhouden stelt niets meer voor aan de hand van de PDA van LogicTrade. Door middel van barcodescanners wordt uw voorraadbeheer in goede banen geleid. De PDA is voor iedereen makkelijk te gebruiken en uw voorraadbeheer verloopt optimaal.

Voordelen van LogicTrade’s voorraadbeheer:

  • Handelingen automatisch verwerkt in backoffice
  • Fouten worden gereduceerd
  • De software is eenvoudig en snel in gebruik
  • Goed voorraadbeheer levert grote tijdswinst op