Overslaan naar inhoud
Nederlands
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Terug naar de vorige planningsmodule

Schakel de nieuwe planningsmodule uit en werk weer in de vorige versie, zonder dat je afspraken verandert.

Werkt de nieuwe planningsmodule nog niet zoals je verwacht? In dit artikel lees je hoe je als planningsmedewerker zelf terugschakelt naar de vorige versie.

Terugschakelen naar de vorige versie

Rechtsboven op de planningspagina staat deze schakelaar:

Nieuwe weergave
  1. Klik rechtsboven op de schakelaar Nieuwe weergave.
  2. Vul bij Wat kunnen we verbeteren? in wat je mist of anders verwacht (minimaal 20 tekens). De knop Uitschakelen wordt dan actief.
  3. Klik op Uitschakelen. Je komt automatisch terug in de vorige planning.

Je feedback ontvangen wij en gebruiken we om de module verder te verbeteren.

Later opnieuw overstappen

Wil je later alsnog overstappen naar de nieuwe planningsmodule? Dat kan altijd. Neem contact met ons op en we zetten het voor je in.

Let op: je geplande afspraken blijven ongewijzigd. Terugschakelen heeft alleen invloed op de weergave en bewerking van de planning — niet op de inhoud van wat er gepland staat.

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op.